Schenk elk kind een gevulde schooltas πŸŽ’!

De profeet β€Žο·Ί zei: β€˜Allaah heeft gezegd: β€˜Geef uit en ik zal over jou uitgeven.”
Bukhari en Muslim

Wereldwijd gaan er dagelijks kinderen onzeker naar school. Terwijl de andere kinderen om hen heen genieten van mooie schooltassen, sjouwen zij alle boeken met zich mee, hetzij in hun handen, hetzij in een versleten rugtas of een plastic tasje.

Het dagelijks leven van een kind zou geen verschil mogen maken en het moet zorgeloos kunnen opgroeien, met een glimlach naar school gaan en zich volledig kunnen richten op zijn of haar eigen ontwikkeling. Voor ouders die weinig te besteden hebben, is het niet haalbaar om een schooltas te kunnen betalen.

De schooltassen zijn van goede kwaliteit en worden voorzien van diverse schoolbenodigdheden die de kinderen nodig hebben. Dit komt neer op een bedrag van ongeveer €25,- per tas. We kopen de tassen lokaal in, waardoor we tevens bijdragen aan de economie van de gemeenschap.

Samen met jullie willen wij deze ouders ontlasten en de kinderen verblijden: Helpen jullie mee? Afhankelijk van waar de behoefte ligt, zal Stichting RizQ daar het project opzetten.

Help jij mee ons streefdoel te behalen?
Je kunt doneren via het donatieformulier dat zich aan de rechterzijde bevind.

Maak je liever handmatig een donatie over? Dan kan dit naar:
Stichting RizQ
NL66BUNQ2208461509
BIC: BUNQNL2A
Ovv: Schooltas

Moge Allah Soebhanahoe wa ta’ala jou doen behoren tot degenen die goede werken verrichten en jou hiervoor rijkelijk belonen. Ameen!

Stichting RizQ