Waterputten Wereldwijd 2024!

De Profeet ﷺ heeft gezegd: ”Als iemand een put graaft, dan ontvangt hij voor elke dorstige djinn, mens of vogel die ervan drinkt een beloning van Allaah tijdens de Opstandingsdag.’’
(Sahieh Ibn Guzaymah (sahieh verklaard door sh. Albaanie)).

Verblijd de behoeftigen met schoon drinkwater en vul met de Wil van Allah jouw weegschaal of die van jouw geliefde aan met een doorlopende liefdadigheid.

Stichting RizQ zet zich gedurende het jaar in om – waar mogelijk – behoeftigen te helpen aan schoon drinkwater. Dit doen we onder andere door waterputten aan te leggen in gebieden waar behoeftigen er geen toegang tot hebben. In Tanzania kost dit €1250,- per put, in Marokko variabel en voor Indonesië is het tarief €1050,- per put. Verder kijken we ook naar de mogelijkheden om waterputten in andere landen te graven. Jouw steun draagt bij aan duurzaam waterbeheer en de levenskwaliteit van gemeenschappen wereldwijd. Wil je een volledige waterput op naam aanleggen in Tanzania? klik dan op deze link!

Doneer vandaag & profiteer in het hiernamaals!

Je kunt doneren via het donatieformulier dat zich aan de rechterzijde bevind.

Maak je liever handmatig een donatie over? Dan kan dit naar:
Stichting RizQ
IBAN: NL66BUNQ2208461509
BIC BUNQNL2A
O.v.v. Waterputten

Moge Allah Soebhaanahoe wa ta’ala je belonen voor elk wezen – mens, djinn, of vogel – die baat zal hebben bij dit initiatief. Ameen!

Stichting RizQ