Liefdadigheidstrein

 Met een kleine bijdrage maakt u al het verschil 

Wat houdt de
ramadan liefdadigheidstrein in?  

Wilt u deze ramadan elke dag meegenomen worden in het verrichten van goede daden en hasanaat op verschillende manieren verkrijgen?

Stap dan samen met ons op de ramadan liefdadigheidstrein en ontvang dagelijks unieke projecten van een betrouwbare stichting! 

Check uzelf in via de link om mee te doen!
Daar kunt u ook de actievoorwaarden lezen: 🪪inchecken 

Moge Allah soebhaanahoe wa ta’ala ons allen in staat stellen om het beste uit deze ramadan te halen en ons de ramadan in een betere staat van aanbidding doen afsluiten.

Win een 'umrahpakket door u aan te melden bij de liefdadigheidstrein!

De Eurotikker gaat door als onderdeel van de liefdadigheidstrein!

Wij zijn regelmatig bezig met de professionalisering van onze organisatie. Hiervoor is een gezonde financiële basis onmisbaar. We doen ons uiterste best om de onkosten laag te houden. Toch zijn er kosten waar we niet omheen kunnen die wij als organisatie dienen te dekken. 

Om het doneren laagdrempelig te maken, heeft Stichting RizQ de Eurotikker in het leven geroepen. Op de eerste dag van elke maand stopt de liefdadigheidstrein, zodat alle passagiers, die zich hebben aangemeld voor de liefdadigheidstrein via WhatsApp, een berichtje ontvangen. In dit vrijblijvende bericht vragen wij een bijdrage van € 1,-, aan onze passagiers, dat ten goede zal komen van de stichting.